Calico Hearts Care Guide: Calico Hearts Succulent Info And Growing Tips

Mens folk som bor i varmere regioner kan nyte skjønnheten av saftige planter i landskapet, er de andre steder i stand til å gi liv til innendørs rom ved å vokse dem i potter. Calico hjerter er spesielt egnet for dette. Lær mer i denne artikkelen.

Calico Hearts Care Guide: Calico Hearts Succulent Info And Growing Tips

For mange nybegynnere og erfarne dyrkere skaper tilsetningen av saftige planter til samlingen deres mye kjærkommen variasjon. Mens folk som bor i varme regioner kan nyte skjønnheten av saftige planter i landskapet, er de andre steder i stand til å gi liv til innendørsrom ved å dyrke dem i potter. Calico hjerter plante (Adromischus maculatus) er spesielt egnet for de som ønsker å dyrke unike planter med begrenset plass.

Hva er Calico Hearts Succulent?

Disse små saftige plantene er også kjent som Adromischus calico-hjerter, og er verdsatt for sin unike farge og mønstre. Mens unge planter kanskje ikke viser dette særegne mønsteret, varierer større eksemplarer i farge fra lysegrønn til grå med tiltalende brunrøde flekker eller sprut på blader og bladmarginer.

Innfødt til Sør-Afrika og hardfør i USDA-vekstsoner 10-11, er denne saftige frosten øm og må dyrkes innendørs i kjøligere regioner.

Calico Hearts Care Guide: Calico Hearts Succulent Info And Growing Tips

Calico Hearts Care

Som andre sukkulenter, vil calico hjerter saftige kreve noen spesifikke behov for å vokse godt innendørs.

For det første må produsentene skaffe calico hjerter. Siden planten er veldig delikat, er det best at den kjøpes lokalt, i stedet for online. Under frakt på nettet har Adromischus calico hjerter sukkulenter en tendens til å bli skadet.

Velg en gryte i forhold til plantens størrelse for å plante. Fyll potten med et godt drenerende medium eller det som er spesielt formulert for bruk med saftige planter. Plasser den sukkulente planten forsiktig i potten og fyll den igjen rundt rotkulen med jord.

Velg en lys, solrik vinduskarm og plasser beholderen der. Calico hjerter av saftige planter vil kreve rikelig med lys for å vokse.

Som med alle saftige planter, bør vanning bare gjøres etter behov. Mellom hver vanning skal jorden få tørke. Vanningsbehov vil variere gjennom vekstsesongen, og planten krever mest vann om våren, sommeren og høsten. Når temperaturen er kjølig, reduser frekvensen planter får vann.

Video: Adromischus Care Guide

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.67 MB