Echeveria ‘Perle Von Nurnberg’ – How To Grow A Perle Von Nurnberg Succulent

Echeveria er noen av de enkleste sukkulenter å dyrke, og Perle von Nurnberg-planten er et av de peneste eksemplene på gruppen. Klikk her for litt omfattende informasjon om Perle von Nurnberg.

Echeveria ‘Perle Von Nurnberg’ - How To Grow A Perle Von Nurnberg Succulent

Echeveria er noen av de enkleste sukkulenter å dyrke, og Perle von Nurnberg-planten er et av de peneste eksemplene i gruppen. Du kommer ikke til å savne blomster når du dyrker Echeveria ‘Perle von Nurnberg.’ De myke lilla og perleformede tonene i rosettene er søte som roser og vil forskjønne en stein, containerhage eller sti. Les videre for en omfattende Perle von Nurnberg info.

Perle von Nurnberg Info

Hvis du leter etter et ukompliserende anlegg med kjerubisk utseende og vakker form og farge, må du ikke se lenger enn til Perle von Nurnberg Echeveria. Denne lille sukkulenten produserer valper og vil etter hvert vokse like stor som en middagsfat med godt lys og stell. Varme gartnere i regionen kan legge til denne planten i landskapet sitt, mens resten av oss bør nyte dem om sommeren og bringe dem innendørs om vinteren.

Perle von Nurnberg saftige er hjemmehørende i Mexico. Denne Echeveria sies å være et kryss mellom E. gibbiflora og E. elegans av Richard Graessner i Tyskland rundt 1930. Den har tette rosetter med spisse, fortykkede blader i grålig lavendel tippet i rødme. Pastellpaletten er et av naturens fenomenale triks, og like tiltalende som enhver blomst.

Hvert blad er støvet med et fint hvitt pulver, noe som øker appellen. Disse små karene blir 25 cm høye og 20 cm brede. Hver liten plante vil sende en fot (30 cm) lange rødlige stilker med pigger av vakre korallklokkeaktige blomster. Perle von Nurnberg-anlegget vil produsere mindre rosetter, eller forskyvninger, som kan deles bort fra moderplanten for å skape nye planter.

Voksende Perle von Nurnberg Echeveria

Echeveria foretrekker full enn delvis sol i godt drenerende jord og vokser godt utendørs i USDA soner 9 til 11. I kjøligere regioner, dyrk dem i beholdere og sett dem ute om sommeren, men ta dem innendørs til et lyst sted for vinteren.

De er bemerkelsesverdig ubemerket av skadedyr eller sykdommer, men tøff jord vil høres dødsklokken for disse xeriscape-plantene. Når plantene er etablert, trenger de sjelden vanning og bør holdes tørre om vinteren hvis de dyrkes som potteplanter.

For å forbedre utseendet, fjern brukte blomsterstengler og gamle rosetter som er forbi sitt beste.

Echeveria ‘Perle Von Nurnberg’ - How To Grow A Perle Von Nurnberg Succulent

Forplantning av Perle von Nurnberg Sukkulent

Separate forskyvninger om våren og med noen års mellomrom plant på nytt rosettene, og fjern de eldste for å få et bedre utseende. Når du planter eller fjerner plantene, må du sørge for at jorden er tørr før de blir forstyrret.

I tillegg til å skille forskyvning, forplantes disse plantene enkelt fra frø- eller bladskjær. Frøplanter vil ta år å nærme seg moden størrelse. Ta bladstiklinger på våren eller forsommeren. Klargjør en beholder med saftig eller kaktusjord som er fuktet lett. Plasser bladet på jordoverflaten og dekk hele beholderen med en klar plastpose. Når en ny plante spirer fra bladet, fjern lokket.

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.39 MB